Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Xpertline Softstone Afkalker 5 ltr

1675003

Xpertline Softstone Afkalker 5 ltr Forstør

New product

178,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

997 Varer

Xpertline Softstone Afkalker er et specialmiddel, der er baseret på ny teknologi, hvor calsiumioner (kalk) opløses og bindes i opløsningen.

Flere detaljer

Xpertline Softstone Afkalker

  • Reducerer anvendelsen af syreholdige afkalkningsmidler i sanitære områder og kan anvendes på alle vaskbare overflader.

  • Xpertline Softstone Afkalker giver glans til hårde flader og afsætter en usynlig film, som modvirker gentilkalkning ved jævnlig anvendelse.

  • Produktet bliver bedre og bedre og modvirker ødelæggende syreskader på armaturer, fuger, sensible natursten og vandlåse.

  • Eftertørring/efterpolering er normalt ikke nødvendig.

  • Meget velegnet til vask og opfriskning af terrazzotrapper og støbte badeværelsegulve. Typiske problemområder, i sær på ældre terrazzoflader, hvor slid, kalk og sæberester har aflejret sig igennem tiderne. Velegnet til vask og opfriskning af travertin, marmor og andre sandsten.

  • Anvendelsen af natursten i badeværelser er meget udbredt. Anvendelsen af almindelige syreholdige midler ødelægger travertin, marmor, sandsten m.fl., men her kan nu indsættes Xpertline Softstone Afkalker uden risiko for materiale skader.

  • Xpertline Softstone Afkalker fjerner effektivt overfladekalk, smuds, hudfedt og sæberester. Xpertline Softstone Afkalker virker blankende uden at der skal poleres.

  • Cementfuger i vådområder kan ofte være en udfordring. Selvom flisen tåler afkalkning, er det langtfra tilfældet med fugen!

  • Undgå cementslør på fliserne med Xpertline Softstone Afkalker

 

SIKKERHEDSDATABLAD CLP

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Xpertline Softstone Afkalker 5 ltr

Xpertline Softstone Afkalker 5 ltr

Xpertline Softstone Afkalker er et specialmiddel, der er baseret på ny teknologi, hvor calsiumioner (kalk) opløses og bindes i opløsningen.

24 andre produkter i den samme kategori: