Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Beklædning & Personlige værnemidler Der er 7 varer

Beklædning & Personlige værnemidler

BEKLÆDNING & PERSONLIGE VÆRNEMIDLER

For at beskytte dig selv og dine medarbejdere mod bakterier og smuds samt dine madprodukter mod overførte bakterier, anbefaler cleanxpert at der under rengøring og lignende aktiviteter altid benyttes beskyttende handsker. Hos cleanxpert.dk finder du de rengøringshandsker du skal bruge, fælles for dem alle er a...

BEKLÆDNING & PERSONLIGE VÆRNEMIDLER

For at beskytte dig selv og dine medarbejdere mod bakterier og smuds samt dine madprodukter mod overførte bakterier, anbefaler cleanxpert at der under rengøring og lignende aktiviteter altid benyttes beskyttende handsker. Hos cleanxpert.dk finder du de rengøringshandsker du skal bruge, fælles for dem alle er at de er at de sidder perfekt på hånden. På vores webshop finder du et sortiment af værnemidler målrettet rengøring, indusitriel rengøring fødevarehåndtering og produktion. Vi har alt fra hårnet, overtrækssko, beskyttelsesdragter, sikkerhedshjelme, sikkerhedsbriller, høreværn og åndedrætsværn. cleanxpert har kompetente medarbejdere, som altid er klar til at give dig service og vejledning, så du kan træffe det helt rigtige valg for dig og dine medarbejdere. Vi er eksperter både når det gælder de værnemidler, som du kender og bruger hver dag, men også hvis du skal vejledes til at bruge af nye produkter, som kan lette din hverdag og gøre din arbejdsplads mere sikker og konfrotabel.

Nitrilhandsker, Vinylhandsker og Latexhandsker

Få god håndhygiejne og beskyttelse af hænderne med latexhandsker og nitrilhandsker fra cleanxpert. Vi leverer professionelle latexhandsker, hudcreme og hånddesinfektion til perfekt beskyttelse af hænderne og professionel bekæmpelse af sygdomsfremkaldende bakterier.  Her i vore brugervenlige webshop finder du et udvalg i latexhandsker, vinylhandsker og nitrilhandsker til virksomhedens medarbejdere.

Beskyt dine hænder med latexhandsker

Ud over god håndhygiejne, der formindsker og forhindrer risikoen for bakterieoverførsel i hverdagen, er det vigtigt at bruge kvalitets latexhandsker og nitrilhandsker til beskyttelse af huden. Undgå den direkte kontakt med kemikalier eller særligt farlige kemikalier med effektive latexhandsker eller nitrilhandsker. Med vores kvalitets latexhandsker og nitrilhandsker, får du en sikker og effektiv beskyttelse. Handskerne er godkendt til hverdagsbrug og er den helt rigtige løsning hvis du vælger at plejs hænderne i hverdagen, så du undgår bakterieangreb, udslæt og skader på huden.

Cleanxpert har det arbejdstøj du skal bruge og har altid gode tilbud. se mere HER

Mere

Underkategorier

 • Handsker og Beskyttelse

  Arbejder du med rengøringsmidler, er det vigtigt, at du sørger for at være iklædt de rette handsker og beskyttelse, så din hud eller tøj ikke lider skade eller unødig overbelastning. Fordi vi henvender os til professionelle rengøringsfirmaer her hos CleanXpert, kan vi præsentere vores kunder for et flot udvalg af forskellige handsker og beskyttelse i kraftig og sikker kvalitet, der ganske enkelt er uundværlige, når du gør rent.

 • Masker

  Skal du gøre rent med skrappere kemikalier eller bruge større rengøringsmaskiner, er det godt at iklæde sig passende masker, der beskytter ansigt og luftveje. Vi sætter stor fokus på sikkerheden her hos CleanXpert, hvorfor du kan købe gode masker i professionel kvalitet her på siden. Har du spørgsmål til de enkelte produkter her på siden, finder du nærmere produktbeskrivelser herunder, og så sidder vores kundeservice klar til at besvare alle henvendelser pr. telefon eller mail.

 • Sikkerhedsudstyr

  Sikkerheden bør altid være i fokus inden for professionelle erhverv. Derfor fører vi et velassorteret udvalg af sikkerhedsudstyr her hos CleanXpert, som kan bruges i forbindelse med rengøring. Du kan blandt andet købe sikkerhedshjelme, sikkerhedsveste, forskellige former for høreværn og handsker i udvalget af sikkerhedsudstyr herunder. Priserne befinder sig på et fornuftigt niveau kvaliteten taget i betragtning. Ring til os på tlf. 70 22 22 33, hvis du har spørgsmål til produkterne eller har et bestemt behov med hensyn til sikkerhedsudstyr.

 • Arbejdstøj

  Arbejdstøj

  CleanXperts arbejdstøj spænder bredt og vi har et stort udvalg

  Vi har så stort et udvalg i arbejdstøj, at det dækker de flestes behov. Det betyder, at vi har arbejdstøj i flere farver som f.eks. sort, hvid, blå, grøn til både mænd, kvinder og børn. Størrelserne på arbejdstøjet ligger fra helt små til meget store størrelser - så alle uanset højde og drøjde kan købe arbejdstøj hos CleanXpert.

  Tidligere var der ikke arbejdstøj til kvinder, men i dag er der mange udbydere af kvindearbejdstøj, og vi har samlet et stort udvalg her hos CleanXpert. Kvinder stiller nemlig også krav til valg af arbejdstøj, derfor er det tilpasset kvinders facon og form. Om du er til lav eller høj talje, faconsyet eller løsthængende tøj, så har vi serier, som passer til dine behov og ønsker.

  Børnene skal ikke snydes - de skal have arbejdstøj ligesom mor og far! Så kan de også være med i værkstedet, stalden, haven eller lignende steder. Til børn har vi blandt andet arbejdsbukser, arbejdsoveralls, kedeldragter, termotøj, arbejds T-shirtsog regntøj. Børnearbejdstøjet er både praktisk, funktionelt, slidstærkt og kan holde til leg og skiftende temperaturer.

  Mange mærker i arbejdstøj

  Vi har funktionelt og smart arbejdsbeklædning i mærker som Jobmanog mange flere. De har hver især nogle specielle funktionaliteter og egenskaber, som fx løsthængende lommer på bukserne, vandsøjletryk på jakkerne, der gør dem vandtætte, varmt for i jakkerne, så du kan holde varmen i vinterkulden, eller ventilation så du undgår at svede for meget under arbejdet i sommervarmen. Vi har arbejdstøj, som passer til både kolde, våde og blæsende forhold, såvel som solrige sommerdage.

  Arbejdstøj til al slags arbejde

  Vi kan klæde dig på i arbejdstøj, der opfylder kravene fra både dig og din arbejdsplads. Det er uanset, om du arbejder inden for industri, landbrug, eller du er håndværker som fx tømrer, murer, smed, blikkenslager, mekaniker med mere. Om du arbejder indendørs eller i det fri, så kan vi klæde dig på. Vi har arbejdstøjet - også billigt arbejdstøj, der passer til dit fag. 

  Sikkerhedskrav til arbejdstøj

  Stil krav til dit arbejdstøj! Vi har et stort udvalg af sikkerhedstøj, der lever op til diverse krav om certificeringer. Har du et job, som stiller krav til certificering, kan vi tilbyde arbejdstøj til svejsning, arbejde med kædesav, brandhæmmende arbejdstøj til fx offshore, arbejde i trafikerede områder, hvor det er vigtigt at blive set med reflekser på arbejdstøjet samt flere typer af sikkerhedsarbejdstøj.

  Størrelsesguide til arbejdstøj

  For at få arbejdstøjet, som passer netop til dig, kan du bruge vores målskema, der guider dig til at vælge den rigtige størrelse. Målskemaet finder du under de enkelte produkter. Der kan du også se en størrelsesguide til, om arbejdstøjet er stor, lille eller normal i størrelsen. Derudover finder du en guide til, hvordan du måler dig korrekt.

  Vi fører et bredt sortiment af arbejdstøj til professionelt rengøringspersonale her hos CleanXpert. Du kan vælge mellem trøjer, shorts, bukser og jakker fra gode mærker som JobMan, der garanterer høj kvalitet, god pasform og et pænt design. Priserne på vores arbejdstøj befinder sig på et meget rimeligt niveau. Har du særlige krav til arbejdstøjet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 22 33. Så finder vi i fællesskab frem til en tilfredsstillende løsning.

  Forsiden

 • Fodtøj

  Når du gør rent og vasker gulve, kan det ofte blive fugtigt på underlaget og dermed glat. Derfor anbefales det, at professionelt rengøringspersonale er iklædt skridsikkert fodtøj. Arbejdet involverer desuden ofte, at du går og står meget, hvorfor det også er vigtigt, at dit fodtøj til arbejdsbrug tilbyder dine fødder en høj grad af støtte og komfort. Vi kan præsentere dig for et rigtigt godt udvalg af forskelligt arbejdsfodtøj såsom tøfler med hælerum og kraftig gummisål herunder.

Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7