Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Diverse Kemiprodukter Der er 48 varer

pr. side
Viser 1 - 36 af 48
Viser 1 - 36 af 48
Diverse Kemiprodukter

Diverse kemiprodukter

i denne kategori har vi alle vores forskellige kemi-produkter. Som WD40. Salmiakspiritus og meget andet vi har alt hvad du skal bruge inden for rengøringsudstyr og produkter. 

Kemi findes overalt.

Du kan finde kemi i de fleste af de produkter, vi køber. Hos CleanXpert stræber vi efter, at kunne informere vores kunder om, hvilke ingredienser der findes i deres rengøringsmidler og hvordan de skal anvendes. Vi tilbyder diverse kemiske produkter såsom opløsningsmidler, sprinkler- og kølervæskeVi arbejder mod at kunne opfylde alle vores kunders behov. Vores mål er, at kunne tilbyde vores kunder miljøvenlige produkter, som opfylder kravene til sundhed, sikkerhed og miljøet. Allerede nu tilbyder vi bl.a. svanemærkede produkter og produkter som er lavet til at skønne vores kunder og miljøet. Vores mål er at have endnu flere effektive og miljøvenlige produkter inden for alle rengøringskategorier.

forsiden