Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Desinfektionsprodukter Der er 14 varer

Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14
Desinfektionsprodukter

Universal Desinfekt 

 CleanXpertes Universal Desinfekt, hvis kemisk sammensætning gør det overlegent i forhold til andre lignende produkter, når det er nødvendigt at fjerne og desinficere alle typer af overflader og belægninger. Udover er det og af vores mest populære produkter. Universal Desinfekt er det perfekte produkt til arbejdspladsen, forskelligartet institution som skoler og børnehaver, selvfølgelig også til hjemmet.

 

Med vores Universal Desinfekt

kan du både fjerne krus, bakterier og dårlig lugt, og det efterladne overflader både rene og pæne.lig nu er vi jo i tid, hvor det er ekstra muligheder for desinfektionsudgaver eksempler til højere da Coronaen er meget smit bar. vi anbefaler hjælp af brugerens infektioner mellem hver gang du har været i berøring med evt smitte. se også vores videoer omkring dette

 

 Brug Universal Desinfekt overalt

 En af fordelene ved Universal Desinfekt er der, hvor du kan bruge det ude såvel som uafhængigt. Du skal blot sørge for ved temperaturer over 8 grader, hvis du vil have det bedste resultat. Universal Desinfekt kan bruges til desinficerende overflader, fjerne dårlig lugt og bakterier, rense og affedte overflader og andet.

forsiden

video