Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Personlig plejeprodukter Der er 56 varer

pr. side
Viser 1 - 36 af 56
Viser 1 - 36 af 56
Personlig plejeprodukter

Personlig pleje produkter

Hos CleanXpert finder du rigtig mange forskellige pleje produkter. Vi har lotion, sæber, shampoo og mange andre personlige pleje produkter. Vores udvalg byder på plejeprodukter til alle personer i din virksomhed. Vores pleje produkter bidrage til et maksimal sundhed og velvære for dine ansatte og der bliver også taget hensyn til miljøet.

Uden skadelige tilsætningsstoffer

passe du bedst muligt på din krop, anbefale vi plejeprodukter med udelukkende naturligt indhold. Personlig pleje fra CleanXpert er produceret på de bedste råvarer fra naturen, og er fri for skadelig tilsætning som aluminium og parabener. Går du uden om produkter med ingredienser mindsker du mange sygdomme. Naturlig personlig pleje er den bedste løsning for alle.

gode personlige pleje i hverdagen

I en travl Arbejdsdag glemmer mange nogen gange den personlige pleje. og det er vigtigt med en god personlig plejerutine. Den behøver ikke være omfattende, bare man får nogle fornuftige rutiner Hos CleanXpert har vi altid gode råd til disse rutiner og hvordan din virksomhed holder en god hygiejne og personlig pleje.

Forsiden