I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Sanitetsprodukter Der er 24 varer

Sanitetsprodukter

Her på siden finder du vores velassorterede sortiment af sanitetsprodukter til anvendelse i forbindelse med enhver form for rengøringsopgave. Hos CleanXpert tilbyder vi blandt andet sanitetsprodukter og rengøringsmidler til industrielt/erhvervsmæssig brug, hvor produkterne skal leve op til høje standarder. Sortimentet af sanitetsprodukter omfatter eksempelvis skuresticks, klorrens, sprays, toilet/wc-rens mm.

Du kan se udvalget af sanitetsprodukter igennem her på siden og finde det produkt som passer til netop den rengøringsopgave, du/din virksomhed står overfor. Vores udvalg af sanitetsprodukter er anvendelige til flere forskellige formål, eksempelvis til effektiv fjernelse af kraftige aflejringer bestående af kalk, fedt, hårdfør snavs mm., som kræver brugen af de helt rette sanitets- og rengøringsprodukter.

Viser 1 - 24 af 24
Viser 1 - 24 af 24