Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

2018 Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder - download vores 2018 katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, og vil modtage mere om de produkter der virker lige nu.

Sanitetsprodukter Der er 23 varer

Sanitetsprodukter

Her på siden finder du vores velassorterede sortiment af sanitetsprodukter til anvendelse i forbindelse med enhver form for rengøringsopgave. Hos CleanXpert tilbyder vi blandt andet sanitetsprodukter og rengøringsmidler til industrielt/erhvervsmæssig brug, hvor produkterne skal leve op til høje standarder. Sortimentet af sanitetsprodukter omfatter eksempelvis skuresticks, klorrens, sprays, toilet/wc-rens mm.

Du kan se udvalget af sanitetsprodukter igennem her på siden og finde det produkt som passer til netop den rengøringsopgave, du/din virksomhed står overfor. Vores udvalg af sanitetsprodukter er anvendelige til flere forskellige formål, eksempelvis til effektiv fjernelse af kraftige aflejringer bestående af kalk, fedt, hårdfør snavs mm., som kræver brugen af de helt rette sanitets- og rengøringsprodukter.

Viser 1 - 23 af 23
Viser 1 - 23 af 23