I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Støvsugerposer Der er 30 varer

Støvsugerposer

STØVSUGERPOSER

Hos CleanXpert.dk finder du Danmarks største udvalg af støvsugerposer. 

Du finder nemt dine ønskede støvsugerposer ved at indtaste model og type nr. i søgefeltet. For at finde den rette støvsugerpose til din støvsuger skal du vide, hvilken støvsuger du har. De oplysninger finder du under støvsugeren, hvor der sidder et mærke med ...

STØVSUGERPOSER

Hos CleanXpert.dk finder du Danmarks største udvalg af støvsugerposer. 

Du finder nemt dine ønskede støvsugerposer ved at indtaste model og type nr. i søgefeltet. For at finde den rette støvsugerpose til din støvsuger skal du vide, hvilken støvsuger du har. De oplysninger finder du under støvsugeren, hvor der sidder et mærke med oplysninger om, hvilken støvsuger du har.

Valg af støvsugerposer.

CleanXpert.dk har originale støvsugerposer som uoriginale og konvertible støvsugerposer. Der findes mange forskellige konvertible støvsugerposer: SWIRL, Gameo, Kleenair, Menalux, Europart, Propair er blot et par af de mange forskellige støvsugerposer, som du kan finde på Cleanxpert.dk. Vi har valgt at føre flere forskellige støvsugerposer, da vi mener, at vi her kan give kunderne mest for pengene. Støvsugerposerne er i meget høj kvalitet, hvilket giver en god sikkerhed for,  at du ikke ødelægger din støvsuger på grund af en sprængt støvsugerpose.

De originale støvsugerposer

er noget dyrere end de konvertible, men vi tilbyder merkøbsrabat til de fleste originale støvsugerposer. Rabatten gælder til Miele FJM, Miele GN, Nilfisk, Electrolux, Ultra One, Philips, Bosch, Siemens, Volta og  ikke mindst de såkaldte S-bag E201 og S-bag E210, som passer til mange støvsugere. Så der er gode penge at spare ved køb af mindst 5 pakker støvsugerposer.

Til de mest solgte støvsugere tilbyder vi  en kvalitetspose under navnet BudgetVac. Som erstatning for s-bag BV002, Som alternativ til Miele BV003. Til Nilfisk Extreme, Power og GM har vi BV007. Philips Oslo kan anvende BV006, mens BV005 bruges af AEG støvsugere som anvender GR.28 posen. Bosh og Siemens Type D,E,F,G,H Aanvender BV004. BV001 kan bruges af de fleste Melissa støvsugere, samt Nilfisk Coupe og mange andre.

Hvis det er støvsugerposer, du har brug for, så har CleanXpert Danmarks største udvalg samlet på et sted.

Se også alle vores støvsuger på linket her.

Mere
Viser 1 - 30 af 30
Viser 1 - 30 af 30