Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Damprensere Der er 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4
Damprensere

Damprenser

Med en damprenser gør man det muligt at gøre rent i dybden. Det kan for eksempel være på tapetet, eller gulvtæppet men kan også bruges på mange andre overflader. Den kan fjerner op til 99,99 % af alle bakterier, og kan for også fjerne skimmelsvamp.ved den rette behandling. Se mere info omkring Damprenser i vores store udvalg af damprensere vi har det udstyr din virksomhed skal bruge. En damprenser er en Effektiv løsning til rengørings opgaver hvor skide og snavs sider godt fast - Den rense langt mere i dybden end en støvsuger kan gøre og Samtidig er den miljøvenlig man bruge fx ikke nogen for for kemikalier. damprenseren kan bruges på en lang række overflader. Det kan måske være til tapetet, til at fjerne skimmelsvamp eller i brusekabinen eller til rengøring af tæpper.

damprenser hos CleanXpert

Det store udvalg af damprensere og tilbehør som vi har hos CleanXpert. kan du hurtigt finde den rigtige Damprenser til dine behov. Og der er mange muligheder. Skal du købe en damprenser, skal du først overveje, hvilken størrelse du har brug for. Det afhænger selvfølgelig af, hvor du vil bruge din damprenser henne .Samtidig er der den fordel ved en større damprenser, at den har flere Dampmuligheder og støre vandtank så man kan arbejde i længere tide med Damprenseren uden at skulle eksempel hælde vand på. En lille Damprenser kan selvfølgelig være nødvendig når du skal ind og genser hvor der ikke er meget plads.

Forsiden