I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Tæpperenser Der er 7 varer

Tæpperenser

Tæpperenser

Pletter på tæpper, møbler, sæder og andre tekstiler er desværre ikke til at undgå, men hvis du har den rigtige tæpperenser er du godt klædt på i kampen mod pletterne. Når du er på udkig efter en ny tæpperenser, er der flere ting, du skal tage stilling til. En af de første er hvilket behov du har. Der findes flere forskellige modell...

Tæpperenser

Pletter på tæpper, møbler, sæder og andre tekstiler er desværre ikke til at undgå, men hvis du har den rigtige tæpperenser er du godt klædt på i kampen mod pletterne. Når du er på udkig efter en ny tæpperenser, er der flere ting, du skal tage stilling til. En af de første er hvilket behov du har. Der findes flere forskellige modeller, når det gælder tæpperensere. De store selvkørende er til dig, der skal rengøre større tæppebelagte arealer professionelt, den håndbetjente er til dig, der ønsker en maskine der både kan rengøre mindre tæppearealer samt møbler og bilsæder. Her hos CleanXpert har vi et bredt udvalg, og du kan med garanti finde lige præcis den model, der løser dine opgaver. Hvad enten dit behov er en selvkørende maskine til virksomheden eller en mindre håndbetjente til værkstedet eller hjemmet. Husk, at når du handler tæpperensere hos os, så leverer vi billigt, og vi har altid de mest konkurrencedygtige priser på vores varer. Det betyder, at du altid er sikker på at gøre en god handel hos os!

Valg af tæpperenser

Med en tæpperenser bliver det nemt og ligetil at rengøre dine gulvtæpper, polstrede møbler, bilsæder, dine gulve og madrasser. Når det er tæpperne, der trænger til en ordentlig omgang, anvendes der et rengøringsmiddel, der hurtigt opløser snavset, som herefter kan suges op med det nu opløste snavs. Fjernes vandtanken på din home-and-garden tæpperenser (de gule modeller), kan denne også bruges som en almindelig støvsuger eller vådstøvsuger til f.eks. rengøring af gulve, tæpper, bilsæder mm.

Kapacitet

En tæpperenser vil typisk være i stand til at rense fra 8-12 m3 pr. time og opefter. Der skelnes mellem om du bruger et håndmundstykke eller gulvmundstykke. Håndmundstykket er mindre og derfor er der ikke så stor kapacitet pr. kvadratmeter. Hvis du kun skal bruge maskinen derhjemmer, så er en tæpperenser med kapacitet på 8-18 m3 pr. time normalt nok. Hvis du skal rengøre større arealer med tæpper, så skal du satse på min. 25 m3 pr. time og du skal vælge om din maskine skal benytte Spray-Ex eller I-Capsol teknologi.

Spray-Ex og I-Capsol

Langt de fleste opgaver med rengøring af tæpper, møbler og bilsæder kan du skal løse med Spray-Ex maskinerne, som sprayer rensevæske ud og suger op i én arbejdsgang. Spray-Ex metoden efterlader tæppet eller stoffet let fugtet, hvorefter det skal tørre 12-24 timer alt efter rengøringsmiddel, ventilation i rummet og rumtemperatur. Du kan kombinere din Spary-Ex tæpperenser med blæser som forkorter tørretiden betydeligt. Skal du rengøre store tæppearealer, og vil du ikke efterlade fugt på tæppet, så er det I-Capsoltæpperenserne, som du skal se nærmere på. Med I-Capsol tæpperenseren indarbejder du rensemidlet i tæppet, hvorefter du kan efterlade det, indtil du støvsuger næste gang. I-Capsol tæpperenseren indkapsler snavs og skidt i krystaller, så det kan støvsuges op helt almindeligt. Denne metode egner sig især til steder med meget trafik, hvor man ikke kan efterlade tæppet fugtigt som fx. gangarealer på hoteller, hotelværelser, restauranter, butikker mm.

Professionel udstyr

Andre ting der vil være godt at tænke på, er om du skal vælge en tæpperenser til professionelt brug eller en almindelig “Home & Garden”. Hvis du bruger tæpperenseren i forbindelse med dit arbejde, så skal du selvfølgelig vælge en grå model fra Kärcher - den grå farve betyder altid, at det er en professionel tæpperenser. Skal du udelukkende bruge tæpperenseren i hjemmet, er det de gule “Home & Garden”-modeller, som du skal koncentrere dig om, medmindre du bare vil have den bedste, vi kan tilbyde, så er de grå modeller lige noget for dig.Her på siden kan du se en oversigt over alle de tæpperensere, som vi har i sortimentet lige nu. Har du specielle ønsker, kan du bruge filtrene i venstre side, men ellers er det bare at kigge sig omkring, og lade sig inspirere. Kig også gerne på nogle af dem

Genstridige pletter på tæpper og andre tekstiloverflader kan være et stort problem. Med en effektiv tæpperenser er det heldigvis nemt at behandle de bløde overflader og fjerne selv gamle pletter og snavs, der er trykket dybt ned i tæppets fibre. Tæpperenserne i sortimentet herunder kommer blandt andet fra mærket Kärcher, der er en af vores førende producenter af rengøringsmaskiner her hos CleanXpert. Vælg mellem forskellige modeller, der passer til lige netop dit behov, når du skal rense tæpper.

Mere
Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7