I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Skuremaskiner Der er 15 varer

Skuremaskiner

Hastigheden på en Single Disc maskine

 

Det er vigtigt at vide hvilken hastighed, der passer til hvilken slags rengøring som du skal bruge maskinen til, da forskellige slags rengøring kræver forskellige hastigheder. Majoriteten af single discmaskinerne kører med en enkelt disc, der findes dog maskiner med flere hastighedsintervaller.

Normal r...

Hastigheden på en Single Disc maskine

 

Det er vigtigt at vide hvilken hastighed, der passer til hvilken slags rengøring som du skal bruge maskinen til, da forskellige slags rengøring kræver forskellige hastigheder. Majoriteten af single discmaskinerne kører med en enkelt disc, der findes dog maskiner med flere hastighedsintervaller.

Normal rengøring: 150-185 rpm

Almindelig polering eller slibning: 300-750 rpm “high-speed”

Specielle poleringsopgaver: 1200-1800 rpm “ultra-high-speed”

Det er ikke kun maskinens hastighed, brugeren skal tage stilling til. Det er også børstetryk og bredde. Maskinens bredde og højde er vigtig at være opmærksom på, hvis maskinen skal bruges optimalt.

Betjening af skuremaskiner

Kärchers Single Disc maskiner er efter et par køreture lette at betjene. Maskinerne er “walk behind” maskiner og de er ledningsførte. Man starter og styre maskinen via betjeningsgrebet. Hvis maskinen udstyres med en vandtank, kan selv doseringen styres.

Inden at du starter rengøringen skal enten en børste eller en rondelholder og en passende rondel sættes på maskinen. Du kan tilpasse børster og rondeller til arbejdsopgaven alt efter din ønskede behandling og gulvtype. Kärchers microfiber pads er især populære på grund af deres høje effektivitet på stenoverflader og overflader af linoleum og vinyl. Hvis maskinen skal bruges til at rengøre med vand, så kan du bruge en vådsuger til at suge det beskidte vand op.

Få hjælp til at finde den rette maskine

Det kan være svært at finde den helt rette maskine og tilbehør, så ring til os på 70 22 22 33 eller kom ind forbi CleanXpert på Blegdamsvej 78A 

2100 København Ø.

Grove eller meget snavsede gulve kræver en effektiv rengøring, hvor der skures og virkeligt rengøres i dybden. Til dette formål forhandler vi nogle af markedets mest anerkendte skuremaskiner lige her hos CleanXpert. Vores maskiner til at skure gulve kommer blandt andet fra den populære producent Kärcher. Derudover forhandler vi også modeller fra Numatic. Skuremaskinerne har grove børster, der virkeligt kommer i dybden og fjerner selv genstridig snavs og pletter fra de fleste gulvoverflader, som kan tåle en lidt grovere behandling og rengøring.

Mere
Viser 1 - 15 af 15
Viser 1 - 15 af 15