Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Støvsugere Der er 26 varer

Støvsugere

På denne side har du mulighed for at købe flere forskellige former for industrielle støvsugere. Støvsugerne findes i et godt udvalg af størrelser og varianter, som passer til forskellige formål og behov. Vores hovedproducenter, som vi forhandler her hos CleanXpert, er Nilfisk, Kärcher og Ghibli, som alle er kendt for at levere produkter og maskiner i en meget høj kvalitet. Tag et nærmere kig på de forskellige maskiner i sortimentet herunder og ring til os på tlf. 70 22 22 33, hvis du har spørgsmål til udvalget eller specifikke modeller.

Viser 1 - 26 af 26
Viser 1 - 26 af 26